2.8 C
Prijedor
Utorak, 29 Novembra, 2022

GOVEDARICA: GRAĐANI ŽELE PROMJENE

Najnovije vijesti

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica izjavio je večeras da Gradski odbor u Prijedoru čine ljudi koji vjeruju u SDS i koji sa strankom žele da naprave ono što građanima treba, a to su promjene.
Govedarica je prisustvovao svečanoj sjednici Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru, gdje je članske knjižice dobilo 200 novih članova ove stranke.


“Večeras Gradski odbor pokazuje da je to odbor koji zna kako i na koji način treba raditi sa ljudima. To je odbor koji pokazuje da može da nastavi jednim putem koji su zacrtali, a to je put pobjede”, rekao je Govedarica novinarima.
Predsjednik SDS-a je istakao da ovu stranku ništa ne može da omete u njenom pohodu kada je riječ o promjeni vlasti i promjeni svih loših navika koje su se akumulirale više od decenije.
Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je da je u proteklih godinu dana ovoj stranci pristupio veliki broj članova i da je večerašnjih 200 članova pristupilo samo od 7. marta ove godine.
“To je pokazatelj da nas ništa ne može zaustaviti i da odlazak nekih političkih dinosaurusa ne može puno naškoditi SDS-u” , izjavio je Tubin.
On je dodao da je u okviru Gradskog odbora SDS-a formiran 71 mjesni odbor i 103 izborna štaba, te da se uveliko pripremaju za početak predizbornih aktivnosti na terenu.

SRNA