Građani se interesuju za ljetovanje na moru (video)

Popuštanjem mjera uvedenih zbog korona virusa, i turistički život se polako vraća u normalu. Iako su turističke agencije počele sa radom tek prije desetak dana, zadovoljni su interesovanjem Prijedorčana za odmor. Turistička agencija „Vuković“ kao i svake godine, pripremila je raznovrsne destinacije za ljetovanje, kaže menadžer Bojana Vuković. U ponudi su hotelski smještaji u Grčkoj, Hrvatskoj, Turskoj, Crnoj Gori i Albaniji. Krizna situacija izazvana korona virusom, sa ponude je izbrisala Italiju i Španiju.

– Još od decembra 2019. godine imali smo u ponudi ljetovanje za ovu godinu. Nažalost, zbog situacije izazvane korona virusom, bili smo primorani da naše aranžmane za Italiju i Španiju u potpunosti otkažemo. Tako da nam je u ponudi ostao aranžman za Grčku, sedmodnevni boravak u Paraliji, u Crnoj Gori u Budvi, a u Hrvatskoj imamo trodnevne i šestodnevne aranžmane u Makarskoj – navela je Vukovićeva.

Cijene smještaja punih i polupansiona su ostale na prošlogodišnjem nivou, kaže Vukovićeva.

– Najjeftiniji je trodnevni boravak u Makarskoj koji obuhvata autobuski prevoz i dva noćenja, a iznosi 115 KM, dok je najskuplji aranžman sedmodnevni boravak u Paraliji. Tu su i jednodnevni izleti na Jadran. Za tu ponudu imamo dosta destinacija: od Opatije, Šibenika do Splita – rekla je Vukovićeva i dodala da će u ovoj turističkoj agenciji organizovati i aranžmane po Republici Srpskoj, za koje će građani moći da koriste turističke vaučere Vlade RS.

P. Š.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!