-0.2 C
Prijedor
Subota, 28 Januara, 2023

Gradonačelnik organizovao prijem za četiri nagrađena privrednika

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor je danas organizovao prijem za privrednike grada Prijedora, odnosno četiri privrednika koje je nagradila Privredna komora Republike Srpske u okviru manifestacije “Izbor najuspješnijih u Republici Srpskoj za 2021. godinu” .

Prijemu su prisustvovali Zorica Savić, direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, zatim Draško Plavlјanin, tehnički direktor “Kolektora” i Mile Šilјegović, tehnički direktor Mira ad Prijedor. Prijemu je prisustvovala i Dijana Đaković, rukovodilac kancelarije Prijedor Područne privredne komore Banja Luka.
Kolektor CCL d.o.o. Laktaši nagrađen je u kategoriji najuspješnijeg velikog privrednog društva u 2021. godini. Nagradu za prepoznatlјiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda u 2021. godini dobila je Mira a.d. Prijedor sa linijom proizvoda keksa “Prekrašni” sa punjenjem. Direktor Lipa drvo d.o.o. Prijedor, Zorica Savić nagrađena je u kategoriji najuspješnijih žena u privredi u 2021. godini.
Gradonačelnik je privrednicima čestitao na zapaženim rezultatima iz prethodne godine, poželio im uspješnu tekuću poslovnu godinu i zahvalio im se na doprinosu razvoja grada Prijedora.
Prijem je dio programa obilјežavanja Dana grada Prijedora, 16.maja.

prijedorgrad.org