U Moto klubu “Otpisani” odlučili su da i ove godine organizuju vaskršnju tucijadu za štićenike Doma za lica sa invalidietom. Štićenici su se obradovali, kako kažu, svojim drugarima, a i TV ekipama koje su ih snimale. “Mnogo znači što ste došli jer bez vas ne bi ni bilo ovoga. Meni je drago što ste vi ovdje, a i što su naši radnici ovdje i direktor”, kaže štićenik Petar Akrap.
U Moto klubu “Otpisani” ističu da im je najveća vaskršnja nagrada bio aplauz štićenika Doma kada su dolazili. “Ovo je već drugi put da u toku našeg postojanja dolazimo u Dom da podijelimo jaja i da napravimo turnir sa štićenicima. Vaskrs je najradosniji pravoslavni praznik, a da bi doprinijeli toj radosti mi smo se odlučili da posjetimo Dom u Čirkin Polju i da organizujemo jednu malu tucijadu sa štićenicima. Njihovi predstavnici su pobijedili i lijepo je bilo gledati tu radost”, istakao je Slavko Vrućinić, predsjednik Kluba.
Na veliki hrišćanski praznik uz štićenike su bili i radnici Doma za lica sa invaliditetom. I oni su zahvalni bajkerima na posjeti i poklonima. “Ovom prilikom moram da se zahvalim našim prijateljima iz Moto kluba “Otpisani” koji su izdvojii svoje vrijeme da dođu da zajedno sa nama proslave naš najveći hrišćanski praznik Vaskrs, da daruju svoje vrijeme, da daruju svoju dobrotu i pažnju i da štićenici vide da nisu sami, da pored naših radnika koji svakodnevno brinu o njima, i ljudi iz lokalne zajednice takođe misle na njih”, rekao je Nioola Vujasinović, direktor Doma.
Pored vaskršnjih jaja i paretaka, bajkeri su štićenicima Doma za lica sa invaliditetom poklonili i majice sa natpisom Kluba.


Zoran Sovilj

GRADONAČELNIK PRIJEDORA SLOBODAN JAVOR ČESTITAO KURBAN- BAJRAM

Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor čestitao je svim građanima Prijedora islamske vjeroispovijesti Kurban- bajram.

“Uz iskrene čestitke, želim da praznične dane provedete u lijepom raspoloženju u krugu svojih najmilijih u duhu tradicije i običaja.
Poštujući jedni druge, poštujući praznike i uvažavajući se međusobno, doprinosimo njegovanju istinskih vrijednosti kao što su mir, ljubav i sloga.
Praznici su mostovi prijateljstva, koji su simbol trajanja i vječite težnje povezivanja među ljudima. I stoga još jednom vam želim srećan praznik”- poručio je Javor u čestitki povodom Kurban- bajrama.

Gradonačelnik Slobodan Javor                                                                                                                                         

Exit mobile version