13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

GRADONAČELNIK SVIH GRAĐANA

Najnovije vijesti

– Kao gradonačelnik, radiću sa svim građanima podjednako, bez obzira na njihovu stranačku, nacionalnu ili vjersku pripadnost. Moj program je baziran na građanima, jer je budžet grada   vlasništvo građana, a ne jedne stranke – rekao je sinoć u Donjem Peterovom Gaju Dušan Berić, kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred Srpske demokratske stranke, odnosno Saveza za promjene.

Miodrag Deretić, odbornički kandidat koalicione liste SDS i Srpske radikalne stranke, rekao je da se državni novac troši na sve, samo ne na najvažnije stvari, podsticaj poljoprivrede i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, kako mladi ljudi ne bi odlazili u inostranstvo tražiti posao.

Nikola Zrnić, kandidat Srpske demokratske stranke i mještanin Donjeg Petrovog Gaja,  poručio je da će se, ukoliko dobije povjerenje građana, kao odbornik zalagati za rješavanje gorućih infrastrukturnih problema u mjestu u kojem živi te zbrinuti siromašne porodice. Pored toga nastojaće ujediniti, kako kaže, trenutno razjedinjeno selo.