GRADONAČELNIK URUČIO POKLONE  ZA TROJKE PORODICE STOJNIĆ (video)

U februaru ove godine porodica Stojnić iz Petrovog Gaja postala je bogatija za tri člana. Tog dana na svijet su došla tri brata Sergej, Strahinja i Aleksej. Njih je danas posjetio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, tom prilikom uručivši ovoj porodici prigodne poklone u vidu kolica i bebi opreme.  Majka ovih trojki, Nataša Stojnić, zahvalna je na poklonima koje je donio gradonačelnik.

– To nam mnogo nam znači. Istog dana kad sam se porodila, gradonačelnik je nazvao supruga, pitao šta nam je najpotrebnije. Mi smo izrazili želju da nam se kupe kolica. To je gradonačelnik odmah i učinio – kaže Nataša. Na pitanje kako izlazi na kraj sa trojkama, ona kaže isto kao sa jednim djetetom, samo što je sve malo užurbanije.

Ponosni otac Siniša  kaže da obaveze jesu veće, jer uz trojke imaju i stariju kćerku Mariju, ali sve se stiže. Dodaje da nemaju stalni izvor prihoda, tako da su veoma zahvalni  na ovoj pomoći.

– Presretni smo. Da je velika obaveza, jeste. Da ima posla oko njih, ima. Ali Bogu hvala, sve je u redu. Napreduju, rastu – priča Siniša.

Posjeta je bila planirana i ranije, ali epidemija virusa korona stavila ju je na čekanje, pojasnio je Đaković.

– Zaista je ovo velika stvar, jer ne dešava se često da se rode trojke. I Grad Prijedor je želio da to na neki način obilježi. I cijeloj porodici Stojnić, posebno trojici malih dječaka želim srećan i dugovječan život. Da u zdravlju i veselju rastu u svojoj porodici. A ovo nek bude na radost cijelog grada  – poručio je gradonačelnik.

A dječiji plač u domaćinstvu Stojnića privukao je neočekivane goste. Naime, slučajno ili ne, procijenite sami, baš pored njihove kuće rode su odlučile da sviju svoje gnijezdo.

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!