GRADSKI ODBOR DNS PRIJEDOR PROSLAVIO MITROVDAN

 

 

Prijedorska organizacija Demokratskog narodnog saveza proslavila je svoju krsnu slavu, Svetog Velikomučenika Dimitrija. Slavski kolač prelomilo je gradsko rukovodstvo  Stranke, na čelu sa predsjednikom Gradskog odbora DNS Prijedor Milenkom Đakovićem i predsjednikom Stranke Markom Pavićem. Veliki broj prisutnih zvanica iz društvenog, kulturnog i političkog života Prijedor pokazuje koliki ugled među građanima uživa DNS – poručeno je iz ove stranke.

– Ovu slavu proslavlja mnogo građana RS, kao i brojne institucije. .Ja ovom prilikom svim članovima DNS-a čestitam slavu, kao i svim našim građanima koji je slave. Da je proslave u miru, da se zavađeni pomire i da sve protekne u skladu sa našim običajima – poručio je Đaković.

On je dodao da je vrijeme da se strasti smire, jer izbori su iza nas, a da je vrijeme da se nastavi sa radom na projektima kojima će se unaprijediti život građana. Iz DNS-a su poručili da je izborni rezultat pokazao da narod Republike Srpske prepoznaje rad i politiku ove stranke.

 

Z.J.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!