10.8 C
Prijedor
Subota, 2 Marta, 2024

“GROBARI PRIJEDOR”: POSLIJE LAKTAŠA GOSTUJU U HAŠANIMA

Najnovije vijesti

Nakon nedavne Osnivačke skupštine Udruženja navijača “Grobari Prijedor” Fudbalskog kluba “Partizan”, uslijedila je prva aktivnost. Više od 100-tinjak navijača u Laktašima je prisustvovalo košarkaškoj utakmici ABA lige “Igokea” – “Partizan” iz Beograda. U ovom meču za košarkaške sladokusce,  ekipe su se smjenjivale u vođstvu, ali su “crno-bijeli” na kraju dobili na iskustvo, rezultatom 74:67. Prijedorčane je oduševio Novica Veličković.

Predsjednik Udruženja Stojan Janjetović ističe da će delegacija ovog najmlađeg udruženja ljubitelja “crno-bijelih” u regionu, sutra, petak, putovati u Hašane. Tamo će, u četiri područne škole, uručiti 30 svetosavskih paketića.

Predsjednik Upravnog odbora “Grobara” Igor Suvajac te članovi: Dalibor Pavlović, Radojica Tejić, Miljan Đaković, Denis Radiša, Nebojša Grujić i Srđan Miodragović očekuju priliv članstva i organizovanje više akcija.

Titule počasnih članova dodijelili su bivšem fudbaleru “Partizana” Mladenu Katiću i Dušanu Stuparu, jednom od najstarijih navijača. Počasnu legitimaciju namijenili su Prijedorčaninu, reprezentativcu Jugoslavije, Idrizu Hošiću Koletu.

M.Bogun