10.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

HALID MUSLIMOVIĆ PRIZNAO KRIVICU

Najnovije vijesti

Pevač Halid Muslimović uplatio je danas 80.000 dinara za humanitarne svrhe na namjenski račun Vlade Srbije povodom prošlonedeljnog incidenta kada je kolima udario 17-godišnju djevojku na Bežanijskoj kosi i nanio joj lake tjelesne povrede. On je bez pogovora pristao na potpisivanje sporazuma o priznavanju krivice, tako da mu neće biti suđeno.

“Još uvek sam u šoku, ali mi je drago da se nešto ozbiljnije nije dogodilo i najbitnije je da je ona dobro. I ja sam roditelj”, potreseno priča Muslimović. On se poslije uviđaja odmah uputio u beogradski Urgentni centar, gde je prvo posjetio djevojčicu, a zatim proveo vrijeme sa njenim roditeljima i rođacima.

“Za 35 godina koliko vozim nisam mrava zgazio. Ni to veče nisam vozio brže od 40 kilometara na sat, to nije moj manir. Bio kriv ili ne, platiću sve što se traži, samo da se dobro završi”, rekao je folk pjevač.

Inače, djevojčica je zadobila lakše tjelesne povrede i već je napustila Urgentni centar, a pevač i njegov prijatelj su na stalnoj vezi sa porodicom i raspituju se za njeno zdravstveno stanje.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u petak, oko 20 časova u Surčinskoj ulici na Bežanijskoj kosi. Prema riječima Muslimovića, vozeći svoj “pežo 307” osjetio je udar sa desne strane automobila, u retrovizor. Odmah se zaustavio i uprkos tome što je djevojčica željela da ide kući, pored policije je pozvana i Hitna pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

izvor: Kurir

foto: Dragana Udovičić

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!