-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 4 Decembra, 2023

I NAREDNIH DANA TOPLO ZA OVO DOBA GODINE

Najnovije vijesti

U Republici Srpskoj naredna tri dana biće pretežno sunčano uz malu oblačnost i toplo za ovo doba godine, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. Sutra ujutru biće malo do umjereno oblačno i prohladno, oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i jugozapadu sa pojavom magle.

Tokom dana biće sunčano uz malu oblačnost, i dalje toplo za ovo doba godine, dok će vjetar biti slab promjenljiv ili sjeverni.

Minimalna temperatura vazduha biće od šest do 12, na jugu do 14, u višim predjelima od jedan stepen, a maksimalna temperatura od 18 do 24, a u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak ujutro, 27. oktobra, biće pretežno vedro uz malu oblačnost i prohladno, oko rijeka i po kotlinama na sjeverozapadu i jugoistoku sa pojavom magle koja se ponegdje može duže zadržati tokom prijepodneva.

Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu oblačnost i dalje toplo za ovo doba godine.

Minimalna temperatura vazduha biće od sedam do 13, u višim predjelima od nule, a maksimalna temperatura od 18 do 24, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

U petak ujutro, 28. oktobra, biće pretežno vedro, u višim predjelima hladno, oko rijeka i po kotlinama sa pojavom magle, dok će tokom dana biti pretežno sunčano i dalje toplo za ovo doba godine.

Minimalna temperatura vazduha biće od šest do 12, u višim predjelima od minus jedan, a maksimalna temperatura vazduha od 17 do 23, u višim predjelima od 15 stepeni Celzijusovih.

SRNA