3.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Novembra, 2023

IDUĆE SEDMICE POSEBNA SJEDNICA O RUDARSTVU

Najnovije vijesti

Posebna sjednica Skupštine grada Prijedora o rudarstvu, zakazana na prijedlog gradonačelnika, biće održana u četvrtak, 29. juna, najavljeno je iz skupštinske službe.
Rudarstvo u Prijedoru, trenutno stanje i perspektive jedina je tačka dnevnog reda sjednice koja je zakazana za 10.00 časova.
Prilikom usvajanja programa rada Skupštine grada Prijedora za ovu godinu, na sjednici održanoj 30. januara, većina diskusija odnosila se na inicijative za održavnje posebnih ili tematskih sjednica.
Šef kluba odbornika SNSD-a Goran Velaula rekao je da je neophodno pripremiti i održati sjednice o rudarstvu, poplavama i zaštiti životne sredine, poljoprivredi, o stanju u javnim preduzećima i ustanovama čiji osnivač je grad, te o turizmu.
Odbornik SNSD-a Aleksandar Milješić ukazao je na potrebu da se posebne sjednice održe i o stanju u sportu i u kulturi, odbornik SDS-a Biljana Kovačević o boračkim pitanjima, a predsjednik Skupštine grada Igor Kneginjić iz SP-a o šumarstvu, te metalskoj i konditorskoj industriji.

SRNA