Prijedor je grad koji se, bez sumnje, može pohvaliti mladim talentima. Jedna od njih je i Ivona Odicki, koja ima zavidne muzičke sposobnosti. Kako kaže, pjevanjem se počela baviti još u vrtiću, a kasnije je učestvovala i na brojnim muzičkim takmičenjima, od kojih posebno izdvaja “Pinkove zvezdice”.

– Drago mi je što sam imala priliku da učestvujem na takvom takmičenju, nakon čega sam odlučila da se ozbiljnije počnem baviti muzikom, tako da sam, u saradnji sa svojim profesorom snimila kaver pjesmu Marije Šerifović – dodala je ova mlada Prijedorčanka.

Ona ističe da mladi u Prijedoru, za razliku od većih gradova, nemaju često priliku da učestvuju na festivalima i tako pokažu svoj talenat.

– Ja se trudim da učestvujem na festivalima u većim gradovima, pošto želim da pokažem svoj talenat i da me ljudi primjete. Mislim da ovdje nema dovoljno festivala – rekla je ona.

Ivonini planovi su da, nakon Gimnazije “Sveti Sava”, u kojoj pohađa treći razred, upiše fakultet. Za sada je zanima informatika, ali kako ističe, od muzike neće odustati.

B.D.