Prijedor je grad koji se, bez sumnje, može pohvaliti mladim talentima. Jedna od njih je i Ivona Odicki, koja ima zavidne muzičke sposobnosti. Kako kaže, pjevanjem se počela baviti još u vrtiću, a kasnije je učestvovala i na brojnim muzičkim takmičenjima, od kojih posebno izdvaja “Pinkove zvezdice”.

– Drago mi je što sam imala priliku da učestvujem na takvom takmičenju, nakon čega sam odlučila da se ozbiljnije počnem baviti muzikom, tako da sam, u saradnji sa svojim profesorom snimila kaver pjesmu Marije Šerifović – dodala je ova mlada Prijedorčanka.

Ona ističe da mladi u Prijedoru, za razliku od većih gradova, nemaju često priliku da učestvuju na festivalima i tako pokažu svoj talenat.

– Ja se trudim da učestvujem na festivalima u većim gradovima, pošto želim da pokažem svoj talenat i da me ljudi primjete. Mislim da ovdje nema dovoljno festivala – rekla je ona.

Ivonini planovi su da, nakon Gimnazije “Sveti Sava”, u kojoj pohađa treći razred, upiše fakultet. Za sada je zanima informatika, ali kako ističe, od muzike neće odustati.

B.D.

PrethodniOVOG VIKENDA “DANI ZIME NA KOZARI” (video)
Slijedeći„UČENJE KROZ RAD, SELEKTIVNO SAKUPLJANJE OTPADA“ (video)