16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

IZBABRAN NOVI SAZIV GRADSKOG ODBORA PDP-a PRIJEDOR

Najnovije vijesti

U Prijedoru je večeras održan Sabor Partije demokratskog progresa /PDP/ na kojem je izabran nosi saziv Gradskog odbora ove stranke od 45 novih članova.
Član radne grupe za sprovođenje sabora u Gradskom odboru PDP-a u Prijedoru Dalibor Grabež rekao je da će novi Gradski odbor imati 59 članova kada budu izabrani i predstavnici organizacije mladih i žena.

“Potpuno smo svjesni kapaciteta koji imamo u Prijedoru i da već nekoliko izbornih ciklusa osvajamo oko 2.000 glasova. Ovim putem smo željeli da osvježimo svoje redove, jer nam je u narednom periodu cilj da dođemo do što više ljudi i da ponudimo naš program, a to je program obnove Republike Srpske koji smo nedavno usvojili i da se tako što bolje pripremimo za naredne izbore”, rekao je Grabež.

On je dodao da će na prvoj narednoj sjednici biti izabrani predsjednik, tri zamjenika, sekretar i članovi Predsjedništva Gradskog odbora PDP-a Prijedor.

Miroslav Brčkalo, predsjednik radne grupe za reorganizaciju gradskog odbora PDP-a u Prijedoru

Večerašnjem saboru u Prijedoru prisustvovao je i predsjednik radne grupe za reorganizaciju gradskog odbora PDP-a u Prijedoru Miroslav Brčkalo koji je novinarima izjavio da je ova aktivnost sprovođenje u djelo odluke stranačkih organa o reorganizaciji četiri veoma važna gradska odbora i to u Prijedoru, Doboju, Banjaluci i Zvorniku.

On je dodao da se PDP u svom političkom programu fokusirao na ekonomiju, javna preduzeća, demografiju i borbu protiv kriminala i korupcije.

izvor: Srna