Tradicionalna manifestacija “Izbor sportiste godine” za grad Prijedor biće održana 22. decembra, odlučeno je na sjednici Organizacionog odbora ove manifestacije.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković rekao je da su sportski radnici pravi ambasadori grada Prijedora na svim sportskim takmičenjima širom Bosne i Hercegovine.

Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora

– To je ono što ovoj manifestaciji i nagrađivanju najboljih daje još veći značaj. Ovaj izbor postao je tradicionalan u gradu na Sani, na kraju sportske godine mi saberemo sve rezultate i najbolji sportisti budu nagrađeni za svoj rad i trud – rekao je Đaković.

Na sjednici su izabrani članovi žirija, a naša medijska kuća je zadužena za organizacione pripreme. Direktor “Kozarskog vjesnika” Zoran Sovilj rekao je da se kandidati za izbor najboljih u sportu mogu prijaviti najkasnije do 30. novembra.

Zoran Sovilj, direktor “Kozarskog vjesnika”

– Nadam da će klubovi imati šta da ponude i da ćemo imati uspješnih i kvalitetnih sportista, kao i do sada – rekao  je Sovilj.

I ove godine biraće se najbolji sportista, najuspješnija muška i ženska sportska ekipa, najbolji sportski radnik i trener, te najbolji mladi sportista, a kompanija “Arcelor Mittal Prijedor” novčanim iznosom će nagraditi najuspješnije mlade sportiste.

Generalni pokrovitelj manifestacije “Izbor sportiste godine” je Grad Prijedor.

M.Stegić

foto: Giga

PrethodniGRADSKA ČITAONICA: POETSKO VEČE VJAČESLAVA KUPRIJANOVA (VIDEO)
SlijedećiSKRAĆENO RADNO VRIJEME 21. NOVEMBRA