-4.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 6 Februara, 2023

IZBOR SPORTISTE GODINE PRIJEDORA  23. DECEMBRA

Najnovije vijesti

Pod predsjedavanjem Milenka Đakovića, gradonačelnika Prijedora i predsjednika Organizacionog odbora održana je konstitutivna sjednica Organizacionog odbora za 47. Izbor sportiste grada Prijedora za 2016. godinu.

img_0255

Nakon konstituisanja Organizacionog odbora ove prestižne manifestacije usvojen je prijedlog žirija za izbor sportiste na čijem je čelu Saša Goronja, radnik IPC Kozarski vjesnik, organizatora Izbora. Razmatran je i usvojen finansijski plan i organizaciona pitanja za Izbor koji je planiran za 23. decembar u Pozorištu Prijedor sa početkom u 20.00 časova.

img_0260

U organizaciji IPC “Kozarski vjesnik” od 2010. godine se održava Izbor sportiste. Tanja Mandić, član Odbora i urednik RTV Prijedor ističe da će pored najboljeg sportiste, biti proglašene najuspješnije ekipe-klubovi u muškoj i ženskoj konkurenciji, te 10 najuspješnijih sportista.

 

img_0257Uz najboljeg trenera i sportskog radnika biće proglašeno 10 najperspektivnijih mladih sportista koje će nagraditi Fondacija Arcelor Mitala. Priznanja očekuju kolektive i pojedince koji u ovoj godini obilježavaju vrijedne jubileje. Veče sporta biće popraćeno prigodnim kulturno-umjetničkim programom.

M.B.

foto: Dragan Stojnić Giga