18.8 C
Prijedor
Četvrtak, 21 Septembra, 2023

IZVIĐAČI: PRIJEDORČANI KAO UZOR(video)

Najnovije vijesti

Odred izviđača “Dr Mladen Stojanović” Prijedor bio je domaćin  Savjetovanja starješina odreda Saveza izviđača Republike Srpske.  Održana je i redovna Skupština Saveza izviđača Republike Srpske.

Ernest Badnjević starješina Odreda izviđača “Dr Mladen Stojanović” ističe zadovoljstvo doprinosom Prijedorčana radu ovog skupa. Pored ovih aktivnosti, u kinu „Kozara“, juče je održana Svečana skupština Odreda izviđača “Dr Mladen Stojanović”.

Na vrlo uspješnu godinu podsjetio je Ernest Badnjević i napomenuo da se ove godine navršava 64. godine postojanja i rada. Trenutno odred u svojim redovima okuplja 200 članova svih starosnih dobi, a aktivnost realizuje kroz izviđačke čete, jata poletaraca i klubove brđana. Uz video prezentaciju o aktivnosti i radu Odreda u 2016. godini uručena su priznanja i odlikovanja članovima za postignute rezultate i rad u prethodnom periodu i dodjeljene zahvalnice organizacijama i pojedincima koji pomažu rad Odreda.

Plan aktivnosti Odreda izviđača “Dr Mladen Stojanović” u 2017. godini je ambiciozan, a  neke aktivnosti već su realizovane. Pred članovima, posebno štabom Odreda izviđača “Dr Mladen Stojanović”, koji rade na volonterskim osnovama su brojne aktivnosti: sastanci, izleti, ljetovanja, takmičenja i naravno uspjesi kojim se ponose.

https://youtu.be/6yWouhWJyXQ

M.Bogun