3.8 C
Prijedor
Petak, 2 Decembra, 2022

Izvučeni dobitnici Tropikovih nagradnih putovanja (video)

Najnovije vijesti

U „Tropik“ marketu Urije upriličeno je izvlačenje velike nagradne igre ,,Ko kupuje – na odmor putuje” koja je trajala od 5. maja do 3. juna. Šest dobitnika ovog ljeta putuje u Crnu Goru, Grčku i Tursku.

Izvučena su po dva dobitnika za putovanja u Budvu, Hanioti i Alanju. U pitanju su hotelski aranžmani za dvije osobe. Jedna od nagrađenih je i Milka Jović  koja će, zahvaljujući „Tropiku”, ljetovati sa kćerkom u Budvi.

– Ovo je prva nagrada koju sam osvojila za ove 64 godine. Kupujem u „Tropiku“ otkako je otvoren. Srećna sam i hvala „Tropiku“ – rekla je Jovićeva.

Portparol „Tropik“ trgovačkog lanca, Aleksandra Marković, kaže da je, pored izvlačenja dobitnika putovanja, u „Tropik“ marketu na Urijama za sve posjetioce upriličen bogat program. Pored degustacije i promocije, od 17 časova, za najmlađe je organizovan zabavni sadržaj uz animatore.

– Kupce takođe očekuju dupli bodovi i nagrade za kupovine u iznosu od preko 30 maraka  – rekla je Markovićeva.

U „Tropiku“ su još jednom dokazali da misle na svoje kupce. Kvalitetni proizvodi, raznovrsna i bogata ponuda i brojne akcije, razlog su više da ostanete vjerni trgovačkom lancu ,,Tropik“.

I. Pekarić