Jedno lice zaraženo virusom (video)

U protekla 24 sata u Prijedoru je zabilježen jedan novi slučaj oboljelog od korona virusa. Riječ je o muškarcu  starom 49 godina koji nije vezan ni za jedan dosadašnji klaster, rekao je Milenko Đaković  komadant Štaba za vanredne situacije Prijedor.

Situacija oko korone virusa polako se smiruje, istakao je Đaković dodajući da je ukupno u Prijedoru od ovog virusa oboljelo 58 lica. Trenutno ih je 14 još uvijek pozitivno,  32  su oporavljena, a 12 ih je preminulo.

-Tridesetdva lica su pod zdravstvenim nadzorom ,1910 ih je izašlo iz zdravstvenog nadzora . Trenutno se u prijedorskoj bolnici na Kovid odjeljenju nalazi 13 pacijenata, od čega 10 iz Prijedora i po jedno iz Kostajnice, Kozarske Dubice i Novog Grada i svi su stabilnog zdravstvenog stanja- kazao je Đaković najavljujući ponovnu dezinfekciju javnih površina, a uskoro i redovnu godišnju dezinsekciju.

On je izrazio nadanje da će stanje vezano za korona virus iz dana u dan biti bolje i da se neće ostvariti prognoze o drugom talasu ove epidemije.

P.Š.

You must be logged in to post a comment Login

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!