8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

JELIĆKA U FINALU „SELA VESELOG“ (video)

Najnovije vijesti

Jelićka je drugi finalista manifestacije „Selo veselo“. Mjesto u finalu obezbijedila je na domaćem terenu, gdje su se mještani ovog sela takmičili sa ekipama iz Gradine, Krivaje i Marićke.

Ekipe ova četiri susjedna sela takmičile su se u bacanju kamena s ramena, bacanju obručeva, skaknju u vrećama, kvizu znanja, te u uvijek najatraktivnijoj disciplini – navlačenje konopca. – Lijepo je nadmetati se, ali je najljepše druženje sa komšijama, dok nas još ima na selu – poručili su učesnici. 

Sve to propratio je i bogat kulturno-zabavni program, u kojem je nastupio KUD „Omarska“, pjevale su se izvorne pjesme, a mogle su se čuti i zdravice. U Jelićkoj je bio i Aleksandar Miljuš, zamjenik gradonačelnika Prijedora, koji je poručio da grad podržava manifestacije koje obogaćuju društveni život u seoskim krajevima.   

Pokrovitelj manifestacije  je Grad Prijedor , medijski pokrovitelj IPC  “Kozarski vjesnik”,  a prijatelji manifestacije  “Autotransport  Prijedor” i Tvornica keksa “Mira”. Naredna stanica karavana “Selo veselo” biće Saničani, 14. jula.

Z.J.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!