Treće kolo omladinske Premijer lige BiH prilika je za prvu ovosezonsku pobjedu za mlade “rudare”. “Željezničar Sport Tim” je možda na papiru slabija ekipa, ali liga je takva da je u svakoj utakmici teško doći do bodova, ako se ne igra na pravom nivou, kaže trener juniorske selekcije “Rudar Prijedora“ Srđan Marjanović. On je napomenuo da je poraz od 3:0 protiv “Zvijezde 09” previsok u odnosu na ono što se dešavalo na terenu, ali na kraju se samo računaju golovi, a ne šanse.

– Ja bih volio da mi ovdje odigramo onako kako je “Zvijezda” odigrala protiv nas. Čvrsto i borbeno. Mislim da onda rezultat neće doći u pitanje. Međutim, ukoliko ne budemo na nivou na kojem objektivno možemo biti, biće problema. Jer liga je jako teška. Nadam se da ćemo sutra zabilježiti pobjedu, da konačno krenemo gdje nam je i mjesto. Da počnemo hvatati bodove – rekao je Marjanović.

Rezultati u prva dva kola nisu obeshrabrili ekipu, poručuje jedan od juniora “Rudar Prijedora” Miloš Sadžak, dodajući da je sutrašnji meč prilika da se pokaže kvalitet koji posjeduju.

– Bez obzira na uvodna dva poraza, u narednim utakmicama trudićemo se da damo sve od sebe. Vjerujem u svoje saigrače i vjerujem da to možemo. Pred nama je protivnik protiv kojeg treba da se dokažemo. Očekujem bolje rezultate na narednim utakmicama – rekao je Sadžak.

Utakmica “Rudar Prijedor” – “Željezničar Sport Tim” igra se sutra na Gradskom stadionu u Prijedoru, sa početkom u 17.00 časova, bez  prisustva publike.

Z.J.