JUNIORI „RUDARA“ DOČEKUJU „ZVIJEZDU 09“ (video) – Kozarski Vjesnik – Radio televizija Prijedor
Home Sport JUNIORI „RUDARA“ DOČEKUJU „ZVIJEZDU 09“ (video)

JUNIORI „RUDARA“ DOČEKUJU „ZVIJEZDU 09“ (video)

0

Ekipa „Rudar Prijedora“ u trećem kolu juniorske Premijer lige BiH dočekuje „Zvijezdu 09“. U pitanju je ozbiljan protivnik, koji spada među tri najbolje juniorske ekipe u državi, smatra trener juniora „Rudara“, Srđan Marjanović.

On je dodao da se tim iz Stanišića sastoji od dječaka koji imaju mjesečna primanja, te da najveći dio ekipe igra i za prvi tim, što dovoljno govori o „Zvijezdi 09“. – To je ekipa koja sistematski radi. Oni kad obezbijede opstanak u ligi u tim ubacuju godinu dana mlađe igrače. Njih apsolutno ne zanima da budu prvi, već im je cilj da stvaraju igrače. Sa svakim se naigravaju, ne igraju zatvoreno. Tu mi vidimo svoju šansu, jer imamo prilično brze igrače u napadu, koji bi iskoristili neke polu-kontre da se nešto napravi – rekao je Marjanović.

On je naglasio da očekuje da više neće biti rasipanja bodova, jer svaki je bitan za ostvarivanje zacrtanog cilja za ovu sezonu, a to je opstanak u Premijer ligi. Pobjeda nad „Veležom“ u prošlom kolu daje razlog za optimizam.

Utakmica je zakazana u nedjelju, 18. avgusta, na Gradskom stadionu sa početkom od 17.00 časova. Iz „Rudara“ su pozvali sve ljubitelje fudbala da u što većem broju dođu i podrže mlade fudbalere u borbi za nove bodove u Premijer ligi.

Z.J.

NO COMMENTS

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!
Exit mobile version