Juniori “Rudar Prijedora” u desetom kolu Omladinske Premijer lige BiH igraće protiv ekipe “Sarajeva.

Biće to teško gostovanje, budući da je “Sarajevo” najorganizovaniji i najbolji klub u BiH, kojii najviše ulaže u omladinski pogon, smatra trener juniorske selekcije “Rudara” .

– Očekuje nas teška utakmica. Ali treba imati u vidu da oni ne stoje dobro na tabeli, bar ne onako kako su očekivali. Sigurno će protiv nas pokušati popraviti “skor”. Ali i mi imamo svoje ambicije, pokušaćemo da se vratimo neporaženi. Da krenemo prema dijelu tabele koji očekujemo. U prošlom kolu pobijedili smo “Velež”, što nam je jako bitno jer nam je ekipa dosta izmijenjena – rekao je Marjanović. On je dodao da  igrači koji su ove sezone prešli u juniosku ekipu polako dolaze na svoje i pokazuju svoj kvalitet.

-Nadam se dobrom rezultatu. I da ćemo ovu polusezonu privesti kraju kako je i planirano, da budemo bliže vrhu tabele kako ne bismo u drugom dijelu morali da se borimo za svaki bod, po svaku cijenu – kaže Marjanović.

Mladi “rudari” zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa devet osvojenih bodova, dok je “Sarajevo” šestoplasirano sa dva boda prednosti nad Prijedorčanima.

Z.J.