14.8 C
Prijedor
Četvrtak, 8 Juna, 2023

KARATE „ŠODAN KUPU 2017“: PEHAR BIŠĆANIMA, POHVALE „ŠODANU“ (FOTO i VIDEO)

Najnovije vijesti

U Sportskoj dvorani “Mladost“ održan je 19. međunarodni karate “Šodan kup 2017” na kojem  je učestvovalo preko 400 sportista. Među učesnicima bili su i  klubovi našeg grada: “Rudar Celpak”, “Budoka”, Kozarac i domaći “Šodan” koji je osvojio  najviše medalja: 9 zlatnih, 5 srebrnih i 18 bronzanih.

Prvo mjesto osvojili su takmičari „Điona“ iz Bihaća, drugi su bili karatisti “Banjaluke”, a treći “Niten” iz Gradiške. Najbolji takmičar je Luka Pjanić iz Karate kluba “Banjaluka”, a najbolja takmičaraka Emina Bećirpašić iz Karate klubu “Đion” Bihać.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, otvarajući takmičenje, istakao je  da je ovo jedna u nizu međunarodnih sportskih manifestacija koju podržava  Grad Prijedor.

Plakete za poseban doprinos za razvoj Karate kluba “Šodan” dodjeljene su gradonačelniku Prijedora Milenku Đakoviću, Draganu Romčeviću, direktoru Nacionalnog parka i Lejli  Rešić, ministru uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

Miroslavu Drndareviću, za dugogodišnji uspješni rad i  razvoj sporta, generalni sekretar  Karate Saveza Republike Srpske Rajko Vučičević uručio je priznanje za crni pojas šesti dan.

Karate klubu  “Šodan”, u očekivanju dvadesetog, jubilarnog kupa, upućene su pohvale za dobru organizaciju takmičenja.

M.Bogun

foto: Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!