Pero Gavranović, Đorđe Tomaš, Damir Topić i Milan Tomaš, članovi Kik-boks kluba „Prijedor“, nedavno su se vratili iz Barselone gdje su učestvovali na seminaru 300 najboljih majstora borilačkih vještina na svijetu.

Sa ovog velikog sportskog skupa vratili su se sa brojnim nagradama i priznanjima. Srebrnu nagradu za 35 godina aktivnog bavljenja sportom dobio je Pero Gavranović, a bronzana nagrada pripala je mladom kik-bokseru Đorđu Tomašu za izuzetno pokazane sposobnosti asistenta. Zlatom na ovom seminaru okitio se Damir Topić za 27 godina sportskog rada i pet uzastopnih učešća na međunarodnim seminarima borilačkih sportova. Milan Tomaš, dugogodišnjii trener KBK „Prijedor“ i osnivač M.A.T. defese dobio je platinastu nagradu i zlatnu medalju za  pet uzastopnih učešća na ovim seminarima.

Uz to, dobio je i sertifikat zastupnika WISDA (Svjetske međunarodne asocijacije za odbranu) za područje BiH.

– Kao tim želimo da se zahvalimo organizatoru Hoze Luis Montesu na odličnom seminaru, sjajnom gostoprimstvu i  dočeku, koji se potrudio da se u Barseloni osjećamo kao kod kuće – rekao je trener Milan Tomaš.

U isto vrijeme, KBK „Prijedor“ bilježi i pobjede svoga člana i iskusnog borca Zorana Milanovića u Kutini (Hrvatska) na 19. Međunarodnom kik-boks kupu gdje osvaja prvo mjesto u lov kiku.

P.Š.

PrethodniFUDBALSKI KUP BiH: ELVIR KOLJIĆ KOBAN ZA PRIJEDORČANE
SlijedećiPROMOCIJA STOJILJKOVIĆEVOG “OLUJNOG BEDEMA”