Poslije kup utakmice i plasmana u “odabrano” društvo najboljih ekipa Republike  Srpske , KK “Hunters” nastavlja sa dobrim izdanjima u 2. Ligi RS – Grupa zapad. Protekle subote prijedorski tim odigrao je utakmicu 7. kola protiv ekipe “Ušća” u Banjoj Luci.

“Huntersi” su potvrdili ulogu favorita, te su bez obzira na brojne povrede i prehlade igrača, slavili sa 70:58 (22:14, 17:35, 8:9, 11:12). 
Poslije nešto lošijeg starta i nervozne prve četvrtine, u nastavku ubacuju u brzinu više, te za 10 minuta postižu nestvarnih 35 poena i prave dovoljnu prednost koju održavaju do kraja meča.

Ovom pobjedom “Huntersi” su se učvrstili na trećoj poziciji tabele, sa četiri pobjede i tri poraza. Ispred njih su “Mladost” iz Prnjavora i “Kozara” iz Gradiške. Najbolji u redovima prijedorskog tima bio je Smiljanić sa 20 postignutih poena, a iza njega su bili Rendić sa 17 i Radinović sa 10 ubačenih koševa.

U 8. kolu dočekuju devetoplasiranu ekipu “Lijevča”. I ostale selekcije KK “Hunters” bilježe odlične rezultate. Pioniri su neporaženi u svojoj ligi, sa devet ostvarenih pobjeda, dok predpioniri zauzimaju drugu poziciju, sa pet pobjeda i jednim porazom.

KV

Prethodni“SHODAN”: OSVOJENO 12 MEDALJA U BANJOJ LUCI
SlijedećiOD ČETVRTKA FILM “DNEVNIK DIANE BUDISAVLJEVIĆ”