Košarkaški klub “Hunters” proslavio je 13 godina postojanja. Tom prilikom, u SD “Mladost”, okupile su se sve selekcije, od školice, cipiripi, predpionira, pionira do kadeta/senior. Ukupno 120 članova kluba, a tu su bili njihovi trteneri i roditelji.

– Ponosni smo na naše članove i na činjenicu da smo jedan od najmasovnijih sportskih kolektiva u našem gradu, a sa preko 120 članova sigurno najmasovniji klub dvoranskih kolektivnih sportova. Imamo korektnu saradnju sa gradskim vlastima, zahvalni smo i našim sponzorima i prijateljima, a najviše roditeljima naših “Huntersa” koji su i najveća podrška u radu  – istakao je trener Siniša Šolaja. 


Od ove sezone KK “Hunters”  ponovo se uključio jedno seniorsko takmičenje, i to u Drugu ligu RS. Ekipu čini kadetska selekcija, koja je u prethodnoj sezoni bila viceprvak Republike Srpske, uz jednog nešto starijeg igrača. Bez obzira što su najmlađa ekipa lige sa prosjekom nešto preko 16 godina, bilježe dobre rezultate i trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli.

Iz ovog kluba poručuju da su tokom ovih 13 godina ostvareni brojni kontakti i poznanstva sa klubovima iz zemlje i inostranstva, te da se organizuju turniri ali i da putuju na takmičenja  u zemlji i inostranstvu.


U tekućoj sezoni, pored seniorske lige, u “Huntersi” uspješno nastupaju i u Ligi mladih bez poraza sa kadetima (8 pobjeda) i pionirima (10 pobjeda), te predpionirima koji su zabilježili 5 pobjeda i 1 poraz.

KV

PrethodniVEČE KULTURNOG STVARALAŠTVA U GORNjIM ORLOVCIMA
SlijedećiKK “PRIJEDOR SPARTAK”: “SOKOLAC” SAČUVAO BODOVE