3.8 C
Prijedor
Nedjelja, 26 Marta, 2023

KK “HUNTERS”: Turnir u Kozarskoj Dubici uvertira u Final 4

Najnovije vijesti

Kadeti košarkaškog kluba “Hunters” osvojili su 7. Međunarodni košarkaški turnir “Kozarska Dubica 2019”, koji je održan od 5. do 7.aprila. Na turniru je odigrano ukupno 18 utakmica. – Prikazana je vrhunska košarka, dosta lijepih poteza i bez ikakvih incidenata.

Najveći pobjednici su mladi košarkaši svi ekipa koji su pokazali da košarka ima budućnost – rekao je trener prijedorskog tima Siniša Šolaja.  Ipak, samo je jedna ekipa mogla biti na najvišem postolju.

“Hunters-i”  su do titule došli pobjedama protiv KK “Igokea”  i OKK “Vrbas”, a u finalu su bili bolji od KK “Star” iz Novog Sada rezultatom 95:85. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Siniša Šorak iz KK “Hunters”, a Ognjen Knezić iz KK “Vrbas” je bio najbolji strijelac.

Najbolja petorka turnira je: Dejan Boljoš (“Okanik”), Siniša Šorak (“Hunters”), Đorđe Rendić (“Hunters”), Aleksa Dopuđa ( “Star” ) i Ljuban Mirović (“Vrbas”).  Ovo je “Hunters-ima” odličan uvod i priprema za Final 4 za prvaka Republike Srpske  koji ih očekuje 13. i 14. aprila u Laktašima.

 

KV

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!