Ovog vikenda igra se šesto kolo Prve lige Republike Srpske za košarkaše.  “Prijedor Spartak“ u nedjelju dočekuje „Student Igokeu“. Sa pet uzastopnih pobjeda, bez ijednog poraza, „Prijedor Spartak“ se može smatrati blagim favoritom, ali trener Danilo Palalić naglašava da igraju protiv ozbiljnog protivnika, u čijim redovima se nalaze neki od najboljih mladih igrača iz BiH i Srbije.

– U pitanju je praktično drugi tim „Igokee“. Mi očekujemo tešku utakmicu. Mi jesmo blagi favorit, ali to moramo pokazati na parketu – kaže Palalić. Dodaje da je izuzetno zadovoljan startom sezone, ali da ne smije biti opuštanja, jer liga je duga. – Mi vjerujemo u sebe, dobro treniramo i to se vidi po rezultatima. Međutim, rano je za prognoze, jer je ovo samo jedan dobar početak koji obećava pred nastavak sezone – naglasio je Palalić.

Dodaje da može obećati samo da će tim koji vodi u svaku utakmicu ulaziti maksimalno motivisan, hladne glave i vrelog srca. Podrška publike mnogo bi im značila i bila bi dodatni motiv, kaže trener prijedorskih košarkaša, dodajući da se posjećenost publike iz utakmice u utakmicu povećava.

Utakmica KK „Prijedor Spartak“ – KK „Student Igokea“ igra se u nedjelju, u Sportskoj dvorani „Mladost“, sa početkom u 20.00 časova.

Z.J.

PrethodniTENISKI TURNIR TOLERANCIJE 30. NOVEMBRA
SlijedećiNDC PRIJEDOR: OBILJEŽEN MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE