16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

KLEKNUO NASRED TRGA I DOBIO SUDBONOSNO “DA”

Najnovije vijesti

Još jedna originalna vjeridba, kakve su u BiH u posljednje vrijeme vrlo česte, dogodila se preksinoć i na glavnom gradskom trgu u Prijedoru kada je Prijedorčanin Nemanja Radulović (21) klečeći, od izabranice svog srca Aleksandre Kutlača (19), zatražio da izgovori sudbonosno „da“.

Iznenađenje je bilo potpuno i na godišnjicu veze realizovano  uz pomoć Nemanjinih prijatelja koji su nosili transparent na kojem je uz malo nacrtanih  srca pisalo i „Reci da“.

Aleksandra je ponudu oduševljeno prihvatila, kao i prsten koji je ponosno pokazivala zainteresovanim prolaznicima koji su vidjeli mladića kako kleči i nakon tog djevojku koja mu se baca u zagrljaj.

-U vezi smo godinu dana. Uvjeren sam da je to prava ljubav, jer jedno bez drugog ne možemo. Zato sam odlučio i da je zaprosim.- kazao je  Nemanja koji se nakon uspješne prosidbe nije odvajao od svoje buduće supruge koju je iznenađenje na trgu  bukvalno „oborilo s nogu“.

Pojasnili su nam da su oboje zaposleni i da će vjenčanje najvjerovatnije biti naredne godine. Na pitanje da li za sudbonosno „da“ znaju porodice kratko su odgovorili „saznaće sad“.

Inače Nemanja je u sportskim krugovima poznat kao kik bokser, a njegova draga kao mažoretkinja, članica Mažoret kluba „Festina“ s kojim je osvajala brojna  priznanja.

KV

foto: Giga