12.8 C
Prijedor
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

KLUPSKO TENISKO PRVENSTVO  TK  “DR MLADEN STOJANOVIĆ”

Najnovije vijesti

Uspješnu takmičarsku sezonu nade Tenis kluba “Dr Mladen Stojanović” iz Prijedora okončale su klupskim prvenstvom. Na prigodnoj svečanosti proglašeni su najuspješniji, te upriličeno druženje takmičara, trenera, članova Uprave kluba i roditelja, te prijatelja kluba.

tenis-10

Najuspješnijim priznanja je uručio Mišo Rodić, predsjednik kluba. U konkurenciji takmičara besplatne škole tenisa, takmičari uzrasta do 10 godina, najuspješniji je Nikola Babić. Druga je Tamara Prole, a treće Anđela Đokić i Andrea Obradović.

tenis-2

U konkurenciji takmičarki do 12 godina prva je Marija Kovačević, a druga Matea Jandrić. Treće su Elena Dodoš i Teodora Kovačević. Kod dječaka ovog uzrasta pobjednik je Luka Bucalo. Drugi je Stefan Puhalić, a treći Nikola Pauković i Radovan Banović.

Elena Cvijić je najuspješnija kod djevojčica do 14 godina. Drugoplasirana je Jovana Gnjatović, a treće Anita Kovačević i Lana Trubarac. Kod dječaka poredak je sljedeći: prvi Viktor Dakić, drugi Luka Dražić, a treći Đorđe Popović.

Jovana Medić je pobjednik u kategoriji djevojaka do 16 godina. Druga je Anja Dražić, a treća Stefanela Topalović. Kod dječaka pobjednik je Tarik Redžić, drugi Sergej Gnjatović, a treći Marko Dejanović.

M.B.