Uspješnu takmičarsku sezonu nade Tenis kluba “Dr Mladen Stojanović” iz Prijedora okončale su klupskim prvenstvom. Na prigodnoj svečanosti proglašeni su najuspješniji, te upriličeno druženje takmičara, trenera, članova Uprave kluba i roditelja, te prijatelja kluba.

tenis-10

Najuspješnijim priznanja je uručio Mišo Rodić, predsjednik kluba. U konkurenciji takmičara besplatne škole tenisa, takmičari uzrasta do 10 godina, najuspješniji je Nikola Babić. Druga je Tamara Prole, a treće Anđela Đokić i Andrea Obradović.

tenis-2

U konkurenciji takmičarki do 12 godina prva je Marija Kovačević, a druga Matea Jandrić. Treće su Elena Dodoš i Teodora Kovačević. Kod dječaka ovog uzrasta pobjednik je Luka Bucalo. Drugi je Stefan Puhalić, a treći Nikola Pauković i Radovan Banović.

Elena Cvijić je najuspješnija kod djevojčica do 14 godina. Drugoplasirana je Jovana Gnjatović, a treće Anita Kovačević i Lana Trubarac. Kod dječaka poredak je sljedeći: prvi Viktor Dakić, drugi Luka Dražić, a treći Đorđe Popović.

Jovana Medić je pobjednik u kategoriji djevojaka do 16 godina. Druga je Anja Dražić, a treća Stefanela Topalović. Kod dječaka pobjednik je Tarik Redžić, drugi Sergej Gnjatović, a treći Marko Dejanović.

M.B.

PrethodniPETI TRIJUMF KOŠARKAŠA „PRIJEDORA“
SlijedećiPOČEO BOŽIĆNI POST