-1.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

“KO JE UKRAO DJEDA MRAZA” ZA NAJMLAĐU PUBLIKU POVODOM PRAZNIKA

Najnovije vijesti

Pozorište Prijedor povodom novogodišnjih i božićnih praznika igraće u više termina predstavu za djecu “Ko je ukrao Djeda Mraza”, uz mogućnost da Djed Mraz podijeli paketiće najmlađima nakon svakog igranja.
Direktor Pozorišta Prijedor Zoran Baroš rekao je da je već sada izvjesno da će predstavu gledati više od 1.600 djece uzrasta do deset godina budući da sva veća preduzeća, organizacije i institucije na ovaj način organizuju podjelu paketića za djecu svojih zaposlenih.

zoran-baros

“Svake godine imamo sve više kolektiva zainteresovanih za podjelu paketića u kombinaciji sa prigodnom predstavom za djecu. Igraćemo je i za građanstvo, takođe u više termina, gdje je cijena ulaznice 4 KM, a uslugu Djeda Mraza koji dijeli paketiće ne naplaćujemo”, naveo je Baroš.

ko-je-ujkrao-djeda-mraza

On je pojasnio da zainteresovani roditelji prilikom kupovine ulaznice treba da donesu paketić sa imenom i prezimenom djeteta, a uz sam čin podjele paketića na usluzi su i profesionalni fotografi, bilo po izboru Pozorišta Prijedor kao domaćina, bilo po vlastitom izboru korisnika.

“I dalje primamo prijave za organizovane podjele, a svi zainteresovani mogu se obratiti na broj telefona 211-116”, dodao je Baroš.

ko-je-ujkrao-djeda-mraza

Predstavu je režirao Željko Kasap po tekstu Darka Maričića, a igraju Dean Batoz, Želimir Rivić, Zorica Jojić, Boris Tomić i Dubravko Vukadinović. Traje 25 minuta i prigodna je za djeciu svih uzrasta.

ko-je-ujkrao-djeda-mraza

Prvi termini za građanstvo su subota, 24. decembra, u 16.00 časova i nedjelja, 25. decembra, u 11.00 časova. Slijede utorak, 27. decembra u 14.00 časova, te srijeda, četvrtak i petak, 28, 29. i 30. decembra, u 16.00 časova.

izvor: srna

foto arhiva KV