Kod maloljetnika pronađena marihuana

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Prijedor su kod maloljetnog lica pronašli i oduzeli plastičnu vrećicu sa 14 grama marihuane. Marihuana je kod maloljetnika pronađena u srijedu, 24. oktobra, a iz prijedorske Policijske uprave saopšteno je da će Osnovnom sudu u Prijedoru biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv maloljetnog lica, zbog posjedovanja droge.

Pripadnici Policijske stanice Prijedor dva su u petak, 26. oktobra, nakon kontrole putničkog automobila `pasat` kojim je upravljalo maloljetno lice utvrdili da se na vozilu nalaze dvije nepripadajuće registarske oznake.
“Za ovim registarskim oznakama je Policijska uprava Prijedor raspisala potragu”, saopšteno je iz prijedorske Policijske uprave.

Protiv ovog maloljetnog lica će Osnovnom sudu u Prijedoru biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka i biće preduzete sve neophodne mjere i radnje radi utvrđivanja eventualne krivične odgovornosti maloljetnika.

SRNA

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Zabranjeno je preuzimanje sadržaja bez pismene dozvole!