Tokom kontrole Danijela P. (34) iz Prijedora policijski službenici su pronašli i oduzeli 12 paketića spida ukupne mase oko 19 grama, 11 paketića marihuane, kao i 24 tablete ekstazija, dok je prilikom kontrole M.A. ( 26) iz Prijedora policija pronašla dva paketića spida, odnosno oko tri grama.

Kontrola je uslijedila na osnovu prethodno prikupljenih informacija o posjedovanju narkotičkih sredstava nakon čega su policijski službenici Sektora kriminalističke policije PU Prijedor kontrolisali tri osobe, a kod dvije su pronašli narkotike.

Policijska uprava Prijedor je tokom ove godine u akcijama na suzbijanju zloupotrebe narkotičkih sredstva oduzela 24 kilograma marihuane, 326 grama spida, deset grama kokaina, 105 stabljika indijske konoplje i 159 sjemenki kanabisa, a otkrivene su i dvije improvizovane laboratorije za uzgoj indijske konoplje.

Aktivnosti policije na suzbijanju zloupotrebe narkotičkih sredstva biće nastavljene i u narednom periodu. U sklopu preventivnih mjera u osnovnim i srednjim školama policijski službenici održaće i edukativna predavanja na temu zlopotrebe opojnih droga.

KV

foto: PU Prijedor

PrethodniJELIĆKA POBJEDNIK FINALNE MANIFESTACIJE „SELO VESELO“
SlijedećiNACRT ZAKONA O FONDU SOLIDARNOSTI – U ČETVRTAK JAVNA RASPRAVA