-3.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

„KOZARA“ BOLJA OD „MLADOSTI“

Najnovije vijesti

Susretima 2. kola nastavljeno je takmičenje u Prvoj ligi Republike Srpske za košarkašice. Ekipa „Mladosti“ iz Prijedora na gostovanju u Aleksandrovcu doživjela je poraz od  “Kozare” koja je slavila rezultatom 81:59. Po četvrtinama  bilo je: 22:11, 18:18, 16:9, 29:21.

U timu “Mladosti” Milica Ćuk  postigla je 34, Kovač 14, Papak, Knežević i Petoš po 4, a  Kralj 3 koša.

– Igrali smo dobro, ali i promašili dosta prilika. Razlika na kraju utakmice ne odražava dešavanja na terenu. Gledamo naprijed prema susretu sa ŽKK “Trebinje 03” – izjavio je trener ŽKK “Mladost” Srđan Golubović.

unnamed-32

– Pojačanje koje smo doveli ove sezone, u liku Milice Ćuk, pokazalo se kao odlično. Nadam se da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve i da će ova takmičarska sezona, u kojoj slavimo 35 godina postojanja Kluba, biti uspješna – riječi su Nebojše Savanovića, predsjednika Kluba.

Utakmica “Mladost” – “Trebinje 03” igra se u nedjelju, 18. decembra, u Dvorani “Mladost” sa početkom u 17 časova. Ulaz je slobodan. Gledaoci se mogu uključiti u humanu akciju košarkašica, a novčani prilozi namijenjeni su za liječenje Prijedorčanke Nikoline Dragojević.

M.B.