Osim sportistima, kuglana u Prijedoru na raspolaganju je i građanima koji žele da se rekreativno bave ovim sportom. Radno vrijeme kuglane je svakim radnim danom od 15.00 do 22.00 časa, rekao je Goran Predojević, predsjednik Upravnog odbora Kuglaškog kluba “Rudar Prijedor”.

– Upravni odbor donio je odluke o različitim paketima i članstvu, a i načinu korištenja kuglane. Ubrzo ćemo imati i kontakt telefon za sve informacije. Pozivamo sve zainteresovane da dođu i da kuglaju – dodao je Predojević.

Da su uslovi u kuglani više nego dobri potvrdili su nam i iskusni kuglaši. Igor Mihajlovski iz Sjeverne Makedonije, koji je nedavno učestvovao na kuglaškom turniru “Prijedor Open 2019” tvrdi da je ovaj objekat u rangu sa kuglanama u brojnim evropskim gradovima.

– Mi doživljavamo istu sudbinu kao i vaš kuglaški klub, jer i mi imamo staru kuglanu i čekamo da dobijemo kuglanu sličnu ovoj. Ovo je vjerovatno jedna od najboljih kuglana na Balkanu – istakao je on.

Prijedor je prošle godine dobio savremenu kuglanu, a Kuglaški klub u ovom gradu osnovan je 1965. godine. Rad kluba obnovljen je prije šest godina, nakon duže pauze.

B.D.

PrethodniI U PROŠLOJ GODINI NASTAVLJEN NEGATIVAN PRIRODNI PRIRAŠTAJ (video)
SlijedećiIDUĆE SEDMICE BESPLATNO UČLANJENJE ZA UČENIKE