Četvrta ovogodišnja Kulturno-zabavna manifestacija „Selo veselo“, biće održana u Gornjem Jelovcu na igralištu, u nedjelju, 28. jula, s početkom u 18 časova.
U programu će biti takmičenje u tradicionalnim igrama i poljoprivrednom kvizu, u čemu će učestvovati ekipe Velikog Palančišta, Jutrogošte, Malog Palančišta i Gornjeg Jelovca.
Nastupiće i članovi folklornog ansambla KUD „Kozara“ iz Prijedora, izvorne grupe, narodni umjetnici, muzičari i vokalni solisti. Voditelj programa je Saša Goronja.
Ulaz je besplatan.
Nakon Miske Glave, Jelićke i Rakelića, na manifestaciji u Gornjem Jelovcu biće poznat četvrti učesnik finala kulturno-zabavnog karavana „Selo veselo 2019“, koje će biti održano u nedjelju, 18. avgusta u Rakelićima.
Kulturno-zabavni karavan “Selo veselo”, jedna je od najmasovnijih manifestacija u okviru “Prijedorskog ljeta kulture“, čiji je cilj oživljavanje i unapređenje društvenog života u prijedorskim selima.
Pokrovitelj je Grad Prijedor, medijski pokrovitelj IPC „Kozarski vjesnik“, a prijatelji manifestacije „Autotransport Prijedor“ i Tvornica keksa MIRA, članica KRAŠ grupe.

PrethodniPOBJEDA “RUDARA” NAD “RADNIČKIM”
SlijedećiPoznati kuvar Kramer gost na manifestaciji “Zlatne ruke Potkozarja”