-1.2 C
Prijedor
Ponedjeljak, 4 Decembra, 2023

LIDER “RUDAR- PRIJEDORA”GOST FENJERAŠA “ROMANIJE”

Najnovije vijesti

Fudbaleri “Rudar-Prijedora” u trećem kolu Prve M-tel lige Republike Srpske sutra(subota) gostuju kod “Romanije” na Palama.

Domaćin je novajlija u ovoj ligi i nakon dva uzastopna poraza nada se pozitivnom rezultatu.

Lider “Rudar-Prijedor”želi trijumf

Bojan Krulj, šef stručnog štaba “Rudar-Prijedora”očekuje bodove sa gostovanja na Palama. “Sutrašnji meč će ekipi “Romanije”biti prvi u sezoni pred domaćim navijačima.To će im sigurno biti veliki motiv da se pokažu u što boljem svijetlu. 

Mi smo u prva dva kola ostvarili maksimalan učinak i očekujem da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Ekipa je onoliko dobra koliko može da drži kontinuitet dobrih igara.Mi gradimo karakter da baš takvi budemo iz utakmice u utakmicu,naglasio je Krulj.

Na terenu i svlačionici atmosfera je izvanredna,radna.

Desetak novajlija uz one koji su iznijeli prošlu sezonu,uvjereni su u pobjedu.

Nikola Komazec je među najiiskusnijim koji su pojačanje sezone.S optimizmom i oprezom,na pres konferenciji, govorio je o novom klubu i narednom,teškom meču.

“Imamo dobru ekipu koja je jedan od kandidata za ulazak u Premijer ligu BiH.Sigurno je da na Pale idemo na osvajanje sva tri boda. Od mog dolaska i prvih dana na pripremama na Zlatiboru, atmosfera u timu je odlična. Vrijedno radimo i treniramo. Imamo jaku ekipu sa mnogo mladih momaka i nas “nekloliko” iskusnijih.Nakon dvije pobjede na startu prvenstva, atmosfera koja vlada ne može da bude bolja “,  rekao je Komazec.

Krulju i ovom kolu nedostajaće povrijeđeni Filip Mikić i Edin Kesić.

Ostali su spremni da zaigraju Kozarsko kolo na Palama.

M.Bogun