6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

LIJEK RUSKE NARODNE MEDICINE: JEDNOM U 6 MJESECI OČISTITE KRVOTOK

Najnovije vijesti

Čišćenje organizma treba sprovoditi najmanje jednom u šest mjeseci, odnosno dva puta godišnje, jer nagomilani toksini mogu dovesti do različitih bolesti. Česte prehlade, infekcije, umor, pospanost, dekoncentracija – sve je to dokaz prisustva toksina u organizmu, malignih bakterija i drugih, ne manje štetnih materija.

Već smo pisali, (a mnogi od vas su isprobali i pozitivno ocenili), o čišćenju crijeva kefirom i lanenim sjemenom. Želim da predložim još jedan efikasan prirodni lijek ruske narodne medicine na bazi kefira i heljdinog brašna.

Mnogi od vas znaju da je kefir-„eliksir mladosti i zdravlja“, a heljdino brašno posjeduje izuzetna ljekovita svojstva: Jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor, povećava cirkulaciju u rukama i nogama, pojačava lučenje urina.

Odlično je za pamćenje i koncentraciju (naročito za starije osobe). Snižava pritisak, liječi arteriosklerozu i opstipaciju.

U kombinaciji sa kefirom, smanjuje nivo šećera u krvi, čisti crijeva i krvne sudove, normalizuje metabolizam i rad pankreasa, povećava nivo hemoglobina u krvi. Ovo je zaista čudesno narodno sredstvo!

Recept ljekovite smjese kefira i heljdinog brašna je sledeći:

Kašiku heljdinog brašna preliti sa čašom (180ml) kefira i dobro promješati.

Uradite to uveče i ostavite u frižider.

Ujutro, pola sata prije jela, još jednom promješajte ovu smjesu i pojedite je. Najbolje je ovu smjesu uzimati umjesto doručka. Po želji zasladite sa malo meda.

Poslije nemojte ništa jesti 3 sata.

Držite se ovog recepta 14 dana i vaš organizam će biti naredni šest mjeseci očišćen od svih toksina.

(uspesnazena)