Četvrtak, 25. Aprila 2024.
13.8 C
Prijedor

LIJEPO VRIJEME UBRZALO POČETAK INFRASTRUKTURNIH RADOVA NA TERENU

NAJNOVIJE VIJESTI

Povoljni vremenski uslovi omogućili su početak radova u okviru Projekta izgradnje i rekonstrukcije puteva na teritoriji grada Prijedora koji se finansira sredstvima koje je odobrio predsjednik Republike Srpske u iznosu od 500.000 KM, a za koji je u prethodnom periodu provedena procedura javne nabavke. Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove Aleksandar Šobot potvrdio je da je riječ o asfaltiranju puta u zaseoku Gornji Jakupovići u Babićima, u zaseoku Kevljani u Donjem Petrovom Gaju i u zaseoku Paratušići u Trnopolju, čija je ukupna vrijednost 249.242,18 KM.

“Radovi na rekonstrukciji putnih pravaca izvode se u Raškovcu, u pitanju je rekonstrukcija Ulice Avde Ćuka, potom u Rizvanovićima put Bišćani-Rizvanovići i u Donjoj Puharskoj Ulice Osmana Džafića, a vrijednost ovih radova je 249.999,75 KM”, rekao je Šobot.

On je dodao da je izvođač radova na poslovima rekonstrukcije preduzeće “Niskogradnja Marjanović”, a da poslove asfaltiranja putnih pravaca izvodi preduzeće “Prijedorputevi”. Pored ovih radova, u toku su radovi na pristupnim rampama za obje strane mosta koji spaja Pejiće i Ništavce kao i da je riječ o sredstvima iz budžeta grada Prijedora.

prijedorgrad.org