6.8 C
Prijedor
Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

LOPTE ZA NAJUSPJEŠNIJE EKIPE ULIČNIH TRKA „PRIJEDOR 2017“

Najnovije vijesti

Na nedavnim 24. međunarodnim uličnim trkama „Prijedor 2017“ najuspješniji kod osnovaca bili su takmičari škole „Petar Kočić“ Prijedor,  a kod srednjoškolaca učenici  Mašinske škole. Grad je prepoznao ove rezultate i tim povodom danas je, u  ime gradonačelnika Milenka Đakovića,  načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Monja Kasalović uručila poklon- lopte.

Gorana Bosančić, direktor osnovne škole „Petar Kočić“ kaže da podstiču učenike na bavljenje sportom. Rezultati ima , a poklon lopte će im dobro doći, istakla je Bosančićeva i  zahvalila se gradskoj upravi na   nagradi.

Učenici devetih razreda škole Petar Kočić Nikola Brdar i Ana Reljić posebno su obradovani  poklonom i kažu da će svim đacima košarkaške, odbojkaške i rukometne   lopte dobro doći.

Mašinska škola Prijedor godinama postiže izvanredne rezultate na uličnim trkama u našem gradu, a  interes za nastup učenika je ogroman ističe direktor Dijana Šobot i izražava  zahvalnost gradskoj upravi na  poklonu.

Učenik Mašinske škole Alen Čaušević  dodaje da su redovni učesnici uličnih trka u našem gradu a poklon će im dobro doći u redovnoj nastavi.

Grad Prijedor značajna sredstva izdvaja za razvoj školskog sporta i podržava sportske talente i klubove.

M.Bogun