-5.2 C
Prijedor
Utorak, 7 Februara, 2023

LOPTE ZA NAJUSPJEŠNIJE EKIPE ULIČNIH TRKA „PRIJEDOR 2017“

Najnovije vijesti

Na nedavnim 24. međunarodnim uličnim trkama „Prijedor 2017“ najuspješniji kod osnovaca bili su takmičari škole „Petar Kočić“ Prijedor,  a kod srednjoškolaca učenici  Mašinske škole. Grad je prepoznao ove rezultate i tim povodom danas je, u  ime gradonačelnika Milenka Đakovića,  načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Monja Kasalović uručila poklon- lopte.

Gorana Bosančić, direktor osnovne škole „Petar Kočić“ kaže da podstiču učenike na bavljenje sportom. Rezultati ima , a poklon lopte će im dobro doći, istakla je Bosančićeva i  zahvalila se gradskoj upravi na   nagradi.

Učenici devetih razreda škole Petar Kočić Nikola Brdar i Ana Reljić posebno su obradovani  poklonom i kažu da će svim đacima košarkaške, odbojkaške i rukometne   lopte dobro doći.

Mašinska škola Prijedor godinama postiže izvanredne rezultate na uličnim trkama u našem gradu, a  interes za nastup učenika je ogroman ističe direktor Dijana Šobot i izražava  zahvalnost gradskoj upravi na  poklonu.

Učenik Mašinske škole Alen Čaušević  dodaje da su redovni učesnici uličnih trka u našem gradu a poklon će im dobro doći u redovnoj nastavi.

Grad Prijedor značajna sredstva izdvaja za razvoj školskog sporta i podržava sportske talente i klubove.

M.Bogun