Četvrtak, 25. Aprila 2024.
9.8 C
Prijedor

MAJKIĆ: „RUDAR-PRIJEDOR“ JE PREMAŠIO CILJ (VIDEO)

NAJNOVIJE VIJESTI

U fudbalskom klubu  „Rudar-Prijedor“, nakon 22 prvenstvena i dva kola plej ofa za prvaka Republike Srpske, na pres konfeernciji, osvrnuli su se na učinjeno. Predsjednik trenutno dvočlanog komiteta za hitna pitanja Dalibor Majkić upozorio je na stanje kad je tročlani Komitet preuzeo ulogu Upravnog odbora. Tad  su Ugovor imala tri igrača od kojih su dva juniori. Cilj je bio ostanak u ligi.

-Nakon 22 prvenstvena kola mi smo drugi tim  Lige i cilj smo  ostvarili i premašili. To mora biti jasno, podvukao je Majkić. Majkić očekuje dogovor spozora kako bi se, uskoro, dogovorili o  sutrašnjem „Rudar Prijedoru“.

Nakon poraza u Zvorniku  i domaće pobjede nad „Kozarom“ iz Gradiške, u 3. kolu plej-ofa za prvaka Republike Srpske, fudbaleri  „Rudar-Prijedora“, gostuju kod „Tekstilac Korta“ u Derventi.

Težak meč, protiv neugodnog protivnika, očekuju trener Zlatko Jelisavac i kapiten tima Nemanja Marić. Jelisavac neće moći računati na povrijeđene Petrovića i Ćatića te Vojinovoća koji odrađuje žute kartone.

U četvrtom kolu gost „Rudar Prijedora“ je „Podrinje“ iz Janje, a u 5. kolu slijedi  gostovanje kod  vodećeg tima „Borca“ u Banja Luci.

M.Bogun

foto:Giga