Ljeto je na vratima, a sa njim počinje i turistička sezona. Mnogi već obilaze turističke agencije kako bi pronašli odgovarajuće aranžmane za ljetovanje. Oni koji putuju na more, obično biraju provjerene destinacije. U Turističkoj agenciji „Vuković“ rekli su da je Prijedorčanima i dalje najprimamljivije Hrvatsko primorje, kako zbog udaljenosti, tako i zbog relativno povoljne cijene aranžmana.

Na prvom mjestu je ljetovanje u Makarskoj, od vikend aranžmana do onih višednevnih. Popularni su i odlasci u Grčku, prije svega u Paraliju, a od novih destinacija u ponudi je tura koja obuhvata boravak na Azurnoj obali, sa posjetama Barseloni i Veneciji. Interesovanje je veliko i za nove aranžmane, kažu u ovoj turističkoj agenciji, i već prije mjesec dana bili su rasprodani.

U svakom slučaju, oni koji su u mogućnosti, imaju širok izbor, od Jadrana do nekih udaljenijih destinacija poput Grčke ili Španije. A onima koji neće putovati, tu su uvijek plaže na Sani, kao i brojni bazeni u kojima mogu naći osvježenje od ljetnih vrućina.

Z.J.

PrethodniPOČEO 15. SIMPOZIJUM MEDICINSKIH SESTARA, TEHNIČARA I BABICA
SlijedećiMEĐUNARODNI STONOTENISKI TURNIR U PRIJEDORU