16.8 C
Prijedor
Četvrtak, 22 Februara, 2024

MALI FUDBAL: “TOTAL TEJIĆ TV-TC VILAKO” U DVA MEČA DALI 10 GOLOVA

Najnovije vijesti

Na Turniru učestvuju 32. ekipe a nagradu od 5.000 KM za pobjednika Turnira obezbjeđuje grad Prijedor

Seniorski Turnir u malom fudbalu “Prijedor 2018”, koji organizuje JU Dvorana “Mladost”, okupio je 32. ekipe iz Federacije BiH i Republike Srpske. Tako je Prijedor, nakon šest godina, ponovo domaćin Turnira na kom je nastupalo i 347 ekipa eks Jugoslavije.Turnir se igra pod motom “Vratimo zajedno sjaj zimskom turniru u našem gradu”. Nagradu od 5.000 KM za pobjednika Turnira obezbje|uje grad Prijedor.

Prvog takmičarskog dana strijelci su bili efikasni i u četiri susreta postigli 21 gol. Ekipa “Total Tejić TV-TC Vilako” visokim rezultatom 4:1 porazila je ekipu “Penda Bistrica”, drugi tim turnira “Borik 2018”.  Draško Lolić, prvotimac “Rudar-Prijedora”, postigao je tri gola.

U utakmici za fudbalske sladokusce  “Total Tejić TV-TC Vilako” savladao je tim “Moding Junior” sa 6:4 a Lolić je postigao dva gola.

Zanimljivo i rezultatski neizvjesno  bilo je i u meču  ekipa “SDS Prijedor” i borbenog sastava “Instalo Komerc” a slavio je “SDS” sa 3:2.

Tim”Gril Pikant” je iznenadio solidni sastav  “Fujimed Svodna” slaveći rezultatom 2:1.Turnir za seniore se nastavlja večeras, srijeda, od 17 časova suretom “PP Projekat Raskršće” Brezičani.Ostali parovi:   “Rudprom” Prijedor – “Pekara Savaneli” Novi Grad, FSA Prijedor” –  “Omladina DNS-a”, FK “Podgrmeč”  – “Metro Holz” –  “Kafe Olimp” i “Ujedinjena Srpska”- “Generacija  “ 95, 96”.

M.Bogun