13.8 C
Prijedor
Nedjelja, 1 Oktobra, 2023

MALO PALANČIŠTE: USKORO DRUŠTVENI DOM  

Najnovije vijesti

Nizu društvenih domova u Prijedoru koji su, ove godine, obnovljeni i izgrađeni sa namjerom da se unaprijedi kulturni, sportski i društveni život u mjesnim područjima, pridruženi su završni radovi na Društvenom domu u Malom Palančištu.

dom-palanciste-1

Gradilište Društvenog doma, sa saradnicima, danas je obišao gradonačelnik Prijedora Marko Pavić koji je izjavio da je to produkt nastojanja Gradske uprave da se svim prijedorskim mjesnim zajednicama obezbijede potrebni uslovi za rad i nesmetano funkcionisanje.

dom-palanciste-3

– Ovo je još jedan primjer gdje renoviramo staru školu koja će, s obzirom da djece nema dovoljno, biti pretvorena u društveni koji će  koristiti građani Malog i Velikog Palančišta, Božića i Gornjih Orlovaca, ali ne samo oni.

dom-palanciste-4

Ovo područje je oko 7-8 kilometara od grada i više je nego sigurno da će mnoga udruženja, mnogi građani i klubovi iz grada dolaziti ovdje i vršiti svoju aktivnost – rekao je Pavić i naglasio  da će u rekonstrukciju škole u Malom Palančištu, odnosno budućeg društvenog doma, investirati 187.000 maraka.dom-palanciste-5

R. Rečević