Mladi Demokratskog narodnog saveza su složni i jedinstveni i ovo je jedna od najstabilnijih organizacija u Republici Srpskoj, poručio je sa posebne sjednice Organizacije mladih DNS-a vršilac dužnosti predsjednika te organizacije, Bojan Martić. Dodao je da su spremni za predstojeće izbore, te da je pred njima mnogo posla.

-Mi smo na sjednici analizirali sve ono što smo uradili u prošloj godini, a razgovarali smo i o planu aktivnosti za ovu godinu. S obzirom da je 2020. godina izborna godina, imaćemo mnogo više aktivnosti na terenu, jer želimo da razgovaramo sa mladim ljudima, želimo da oni budu informisani i da im približimo politiku Demokratskog narodnog saveza. Na taj način ćemo dati svoj doprinos rastu DNS-a u Prijedoru – smatra Martić.

Posebnoj sjednici Organizacije mladih prisustvovao je i Dragutin Rodić, predsjednik prijedorske Gradske organizacije DNS-a. On kaže da mladi imaju značajnu ulogu u politici, ali i svim drugim sferama života.

-Lično mislim da, uz iskustvo onih koji godinama vode DNS, stasava jedna nova generacija mladih ljudi, koje treba voditi pravim putem, kako bi do potpunog izražaja došla politika mladih u gradu Prijedoru – rekao je Rodić.

On je istakao da je u prethodnom periodu, od strane pojedinih političkih partija i pojedinaca, bilo pokušaja destabilizacije DNS-a, ali da u tome nisu uspjeli.

B. D.

PrethodniNOVA IZLOŽBA U GALERIJI: “PROSTORI” DESIMIRA DENIĆA (video)
SlijedećiPOČELA ISPLATA JANUARSKIH PENZIJA UVEĆANIH ZA 3,11 ODSTO