8.8 C
Prijedor
Petak, 24 Marta, 2023

MASKENBAL „SVIJET DJEČIJE MAŠTE“ U LJETNOJ BAŠTI (video)

Najnovije vijesti

U organizaciji Turističke organizacije grada Prijedora i Gradske uprave, danas je održan deseti maskenbal „Svijet dječije mašte“ na kome je učestvovalo 12 prijedorskih, jedna osnovna škola iz Oštre Luke te Centar „Sunce“ i mališani Dječijeg vrtića „Radost“.

– Svaka škola bila je dio programa, predstavivši ono što su pripremili na temu turizma, flore, faune itd. Cilj nam je promocija turističkih potencijala Prijedora i unapređenje sektora turizma – rekla je Amira Ganić, direktor prijedorske Turističke organizacije.

Maskenbal je održan u Ljetnoj bašti pred brojnom publikom, a prisutne je pozdravio i gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković.

– Drago mi je što se u Ljetnoj bašti okupio veliki broj djece, njihovih roditelja i prosvjetnih radnika. Pored dobre zabave, ovo je i prilika da se edukativno djeluje na mlade – rekao je Đaković.

Komisija koju su činili predstavnici Udruženja „Žene u umjetnosti“, odabrala je najbolje maske u brojnim kategorijama. Maskenbal „Svijet dječije mašte“ dio je manifestacije „Prijedorsko ljeto kulture“.

D. S.

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!