0.8 C
Prijedor
Srijeda, 29 Marta, 2023

MEĐUNARODNA REVIJA ŽENSKOG FUDBALA

Najnovije vijesti

Na Međunarodnom turniru za žene, koji je proteklog vikenda održan u Prijedoru, učestvovali su ŽFK “Sloga” Zemun iz Srbije, ŽNK “Vrbovec” iz Hrvatske, ŽFK “Banja Luka” i ŽNK ”Bartog” iz Trebnja u Sloveniji

pobjedni_ki_pehar_za_ekipu_sloga_zemun

U finalnom susretu na Gradskom stadionu, sastali su se “Sloga” i “Bartog”, a bolje su bile fudbalerke iz Srbije.

– Ovo je prava promocija ženskog fudbala. Djeca iz Prijedora  nose izuzetne utiske i želja mi je da ovakvih turnira bude još više, u svim državama regiona – poručio je Nedeljko Čolić, koordinator ŽFK “Sloga”.

Organizator Turnira bio je Gradski  fudbalski savez Prijedor.

– Prezadovoljni smo Turnirom, a ove djevojčice pokazale su svu raskoš fudbala. Zahvaljujemo se svim ekipama koje su učestvovale, kao i sponzorima i prijateljima Turnira. Nadam se da će sledeće godine ova sportska manifestacija biti još masovnija – rekao je predsjednik GFS Prijedor Slaviša Kralj.

p-gfs-zene-2

Pored takmičarskog dijela, odigran je revijalni susret između selekcije GFS Prijedor i zeničkog “Čelika”. Prijedorčanke su slavile rezultatom 6:1. Tri gola postigla je Medina Crnić, a u listu strijelaca upisale su se Ilma Duriđ, Anđela Runić, Medina Denić i Azra Balić.

pripremili: Z.Jelić i M.Bogun

pehar_za_tre_eplasiranu_ekipu_fk_banja_luka pehar_za_drugoplasiranu_ekipu_bartog drugoplasirana_ekipa_bartog _fk_banja_luka

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!