Mikrokreditno društvo „Mikrofin“ danas je promovisalo modernizovani prostor u Prijedoru, prilagođen savremenoj tehnologiji rada, gdje će krediti biti odobravani po savremenoj, ubrzanoj proceduri. O kakvim pogodnostima je riječ, pojasnio je Mario Đurčić, šef Filijale „Mikrofina“ u Prijedoru.
– Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva, usavršili smo tehnologiju rada i omogućili ekspresno odobravanje kredita. Ovo u praksi znači da klijenti, prilikom dolaska u kancelariju, mogu dobiti kredit za samo 20-ak minuta i to uz svega tri dokumenta. Modernizovali smo prostor, uredili smo ga kako bi klijentima bilo udobnije. Još jedna od novina je obnovljeni Wi-Fi kutak, gdje klijenti mogu sami podnijeti zahtjev za kredit. Takođe iskoristio bih priliku da se zahvalim cijenjenim klijentima koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje – rekao je Đurčić.

Od svog osnivanja „Mikrofin“ drži čvrstu lidersku poziciju na bh. tržištu. U tom periodu više od dvije milijarde maraka plasirano je kroz kredite u preduzetničku i poljoprivrednu djelatnost, te za potrebe stanovništva. Jedan od zadovoljnih korisnika je i Branko Končar koji se bavi pčelarstvom.

– Kad zatreba finansijska injekcija, onda je to u ovoj organizaciji lako. Kad treba nekoliko hiljada maraka, meni je to problem, međutim ovdje nije. Redovno, već dugi niz godina, kod nekih intervencija u proljetnom razvoju, nabavci opreme za nova pčelinja društva, zadovoljstvo je u „Mikrofinu“ obezbijediti sredstva uz puno razumijevanje i perfektnu ljubaznost osoblja – istakao je Končar.

Ovo mikrokreditno društvo ima aktivnu ulogu u društvenoj zajednici. Protekle sedmice donirali su knjige za biblioteku i sportske rekvizite OŠ „Branko Ćopić“ u Prijedoru, u vrijednosti od 1.400 KM. „Mikrofin“ je dio finansijske grupacije koja danas zapošljava blizu 600 radnika i opslužuje više od 70.000 klijenata.

Violeta Repajić

PrethodniU TOKU JESENJE UREĐENJE GRADA
SlijedećiOPLJAČKANA KUĆA, ODNESENO OKO 15 000 MARAKA