19.8 C
Prijedor
Srijeda, 31 Maja, 2023

MILINKOVIĆIMA POTREBAN BEZBJEDAN KROV NAD GLAVOM

Najnovije vijesti

Osmočlanu porodicu Milinković iz Crne Doline posjetili su predstavnici gradske Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila i Kola srpskih sestara, te im tom prilikom uručili pakete sa prehrambenim namirnicama.

img_9837

Nataša Milinković, majka šestoro djece, dijete je poginulog borca. Kaže da je najveći problem trošna kuća. – U jednoj sobi pao je dio zida i sva sreća da se djeca nisu tu zadesila, jer ko zna šta bi bilo. Najveći nam je problem krov nad glavom – kaže Nataša.

img_9824

Porodica Milinković od primanja ima samo 140 KM dječijeg doplatka, što ne može da podmiri ni osnovne potrebe, naročito ako se uzme u obzir da troje djece pohađa školu.

img_9834

Zdravka Karlica, predsjednica gradske Organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, rekla je da će nastojati da se pokrene inicijativa da se ovoj višečlanoj porodici izgradi kuća. Iza ove ideje stoji i Kolo srpskih sestara i GO Crvenog krsta Prijedor. U porodici Milinković se nadaju da će im humani ljudi priskočiti u pomoć i omogućiti da njihovo šestoro djece odraste u novom i toplom domu.

Z.J.

foto: Dragan Stojnić Giga

error: Preuzimanje sadržaja samo uz pismenu dozvolu!!