2.8 C
Prijedor
Utorak, 29 Novembra, 2022

Milojica na prijemu u Gradskoj upravi (video)

Najnovije vijesti

Uspjesi Sanje Milojica u stonom tenisu, koje ostvaruje već 15 godina, jasno govore da se radi o jednom od najboljih sportista RS. To je potvrđeno i njenim izborom za sportistu grada Prijedora 2017, mjestom među deset najboljih u Srpskoj, te nastupima za reprezentaciju BiH. Prijem kod gradonačelnika govori da Gradska uprava prepoznaje te rezultate, smatra Milojica.

– Već godinama naš grad predstavljam kako na takmičenjima u BiH, tako i u svijetu. Nema neke posebne tajne kad je riječ o uspjesima. Rad, istrajnost, mnogo upornosti i naravno želja – napominje Milojica. Gradonačelnik Milenko Đaković poručio je da je Grad uvijek tu da stane iza svojih sportista, jer ovakvi uspjesi čine da se za Prijedor daleko čuje.

– Grad je ponosan na sve uspješno što se u njemu dešava. Sport je jedna od takvih aktivnosti. Nastupi naših sportista u državi i svijetu su veoma važni, jer na taj način i svojim uspjesima pronose ime Prijedora – rekao je Đaković. Bronza na državnom prvenstvu, druga pozicija u tamičenju Top 8 stonoteniserki BiH, samo su neki od rezultata koje je ostvarila Milojica ove godine. Ona je napomenula da SK „Prijedor“, čiji je član, ima svijetlu budućnost, jer podmladak poput Marije Gnjatić garantuje nove trofeje.

Z.J.